Хапчета за отслабване - какво трябва да знаем

Хапчета за отслабване

Хапчета за отслабване – те набраха огромна популярност през последното десетителите, поради изключителният им ефект и способността им да помогнат на всеки, който е решил да промени своята визия. Хапчетата за отслабване (като Редуктил) работят безотказно при всеки, независимо от неговия пол, възраст и текущо физическо състояние. Те са сигурен съюзник, когато става дума за скоростно и едновременно с това, здравословно отслабване.

Хапчета за отслабване

В тази статия ще опишем основните ползи от хапчетата за отслабване:

1. Оптимизират метаболизма

Хапчетата за отслабване подобряват скоростта на вашия метаболизъм, като го правят светкавичен и ориентиран към бързото изгаряне на складираните подкожни мазнини.

2. Подтискат апетита

Хапчетата за отслабване подтискат желанието за храна, особено за вредна такава, като по този начин Ви позволяват да приемате по-малко калории, отколкото изразходвате, без да се натоварвате. Няма да се случва да отваряте хладилника всеки път като минете покрай него.

3. Дават енергия

Хапчетата за отслабване стимулират централната нервна система, като Ви правят фокусирани, мотивирани и кипящи от енергия. Този ефект Ви позволява да сте максимално ефективни в ежедневието си, докато едновременно с това изгаряте мазнините и отслабвате.

4. Имат мощен детоксикиращ ефект

Хапчетата за отслабване имат мощен детоксикиращ ефект за организма, като го пречистват от вредните отлагания и токсини. За да се възползвате от това, пийте много вода докато приемате таблетки за отслабване.

5. Имат мощен термогенен и липотропен ефект

Хапчетата за отслабване притежават мощни термогенни и липотропни свойства. Чрез повишаване в термогенезата, хапчетата повишават телесната темперетура, а по този начин и изгарянето на повече калории, както в покой така и по време на физическо натоварване. Липотропното действие се изразява в пряко редуциране на телесните мазнини, посредством ускорен транспорт и повишена ензимна активност.

6. Благоприятен ефект върху психиката

Хапчетата за отслабване имат положителен ефект върху психиката, като повишават мотивацията и желанието за постигане на цели.

7. Стягат кожата

Хапчетата имат във формулите си вещества, които влиаят благоприятно на структурата на кожата, като я правят гладка и стегната.

8. Имат диуретичен ефект

Продуктите за отслабване имат силно изразен диуретичен ефект, като изхвърлят ненужната вода, която е задържана под кожата, като по този начин придават много стегната и красива линия на силуета.

9. Сигурен ефект

Хапчетата за отслабване имат гарантиран и сигурен ефект при всеки, елиминирайки риска от провал в преследване на целите. С хапчетата за отслабване, Вие си гарантирате една стройна и красива фигура.

Искате ли да отслабнете бързо за Вашата почивка, имате нужда от помощ, за да свалите няколко упорити килограма или винаги ви е трудно да започнете с диета?

Най-често обещанието при хапчетата за отслабване е, че можем да постигнем максимални резултати с минимални усилия. Звучи твърде лесно, за да се съпротивляваме!

Съвети при прием на хапчета за намаляване на килограми

Храненете се по-малко и се движете повече – това са основните принципи ако искате да намалите теглото си. Някои хора решават, че ще отслабват само с прием на хапчета за отслабване, но трябва да знаете някои основни правила.

Включване на Вашия лекар в плановете Ви за отслабване Преди да получите предписание за отслабване, уведомете го за вашата медицинска история. Това включва всички алергии или други състояния, които имате; лекарства или добавки, които приемате (дори ако те са билкови или естествени); и дали сте бременна, кърмите или планирате скоро да забременеете. Лекарите обикновено ги предписват, само ако не страдате от диабет тип 2 или високо кръвно налягане. . Също така е важно да получите съвети за възможни взаимодействия с текущото Ви използване на лекарства, витамини или минерали. Вашият лекар може също така да Ви предложи съвет относно отслабването, да ви оказва подкрепа, да наблюдава напредъка ви или да ви отнесе към диетолог.

Дали хапчетата за отслабване винаги работят?

Те идват с план за намаляване на калориите, който обикновено осигурява между 1000 и 1400 калории на ден и препоръчва да се предприемат повече упражнения. Това е печелившата формула за  отслабване!

Обикновено трябва да пиете голямо количество вода с хапчетата. Това помага да се чувствате сити и  по-малко гладни и в резултат на това да ядете по-малко!

Вие сте похарчили много пари за нещо, което се надявате, че ще ви помогне да отслабнете, така че без дори да го осъзнавате, вие правите промени в начина си на живот, като например да ядете по-малко и да се упражнявате повече!

Много е важно да направите добро проучване, ако мислите да опитате хапчета за отслабване. В интернет можете да намерите много информация за различни продукти.

Как да изберем правилно?

В стремежа към бързи резултати, често прибягваме до изпитани и не толкова изпитани методи. Напоследък са много популярни хапчетата за отслабване, обещаващи бърз и траен резултат. Повечето действително дават бърз резултат, но дали той е траен и още по-важният въпрос – дали няма да ни навредят в дългосрочен план?

На пазара вече има богато разнообразие от препарати, под формата на таблетки, капсули, сиропчета и т.н. Почти всички имаме по една приятелка, която ни препоръчва една или друга марка, от която е получила отличен резултат.

 Как работят те всъщност?

Основното действие на този вид препарати е подтискане на глада и лакомията, чрез директно действие на нервната система и отводняване на клетките. Бързото изхвърляне на излишната вода от тялото в комбинация със значително намален прием на храна, поради липса на апетит, дават бързи резултати. Хора, които имат високо тегло, напълно възможно е да свалят за отрицателно време  5-10 кг.

Това е хубаво, но редица изследвания сочат, че част от съставките могат да имат вредно влияние в дългосрочен план.

Кога да прибегнем към хапчетата?

Преди да посегнете към обещанията за бързо отслабване, постарайте се да постигнете резултат по естествен начин. Какъв е той?

  1. Редуцирайте храненето си – залагайте на свежи салати и чисти протеини
  2. Приемайте поне 2 литра вода дневно
  3. Заложете на физическата активност – разходки, тренировки във фитнеса или др.
  4. Ограничете приема на въглехидрати

По този начин, резултатите ще дойдат значително по-бавно, но със сигурност ще е далеч по-трайно и безопасно. Ако все пак сте решили, че нямате търпение, преди да прибегнете към покупка, се информирайте относно избраните продукти.

  1. Потърсете информация за продуктите от няколко независими източника.
  2. Изберете търговец с добър рейтинг и позитивни мнения от клиенти
  3. Потърсете информация за възможните нежелани реакции
  4. Ако имате заболявания – сърдечни, проблеми с кръвното и др., задължително се консултирайте с лекар преди да пристъпите към приема.

 

Към статия: Кетонна диета