Как да отслабна бързо

Как да отслабна бързо?

Как да отслабна бързо е въпрос, който голям брой хора си задават всеки ден. В тази статия ще Ви дадем основни съвети относно това, какво да правите и какво не, ако искате да отслабнете бързо.

Как да отслабна бързо – какво да правя?

Тема, която вълнува стотици българи ежедневно. Ето няколко елемнтарни неща, които подпомагат процеса на слабеене, докато приемате хапчета за отслабване.

1. Хранете се само с непреработени и естествени храни.

Хранителен режим включващ естествените храни е богат на важни нутриенти, които се грижат за оптималното функциониране на организма. Добре функциониращия метаболизъм, ще Ви позволи да отслабнете бързо.

2. Тренирайте активно.

Активният спорт е гаранция за бързо отслабване. Чрез спорта Вие горите много калории, изграждате мускулатура и оптимизирате метаболизма в насока засилено изгаряне на подкожните мазнини.

3. Пиите много вода.

За да отслабнете бързо, приемайте поне 2-3 литра вода всеки ден. Водата хидратира тялото, ускорява метаболизма и Ви помага да свалите ненужните килограми.

4. Намалете калориите.

За да отслабнете бързо, най-важното условие е да приемате по-малко калории, отколкото изразходвате. По този начин, тялото Ви ще използва складираната под формата на мазнини енергия.

5. Отделяйте поне 8 часа за сън всяка вечер.

Добрият и редовен сън е много важен за правилното функциониране на тялото ни.

6. Приемайте продукти за бързо отслабване.

В днешно време, бързото отслабване е все по-лесно, благодарение на изключително ефективните и революционни продукти в тази насока.

Какво да не правите за да отслабнете бързо?

Освен нещата, които задължително трябва да правите, за да отслабнете бързо, ние ще обърнем внимание и на тези, които не трябва да правите.

1. Не преяждайте

Ако искате да отслабнете бързо, в никакъв случай недейте да преяждате. Не забравяйте, основно правило при отслабнето е приемането на по-малко калории от изразходваните.

2. Не пиите газирани, захаросани или подсладени напитки

В тях има много захар, която ще Ви направи дебели.

3. Не се заседявайте

Заседяването забавя метаболизма, прави Ви мързеливи и мудни. Стремете се на всеки час седене, да имате поне 10-15 минути раздвижване.

4. Не се хранете с преработени и богати на вредни калории храни. Заменете ги с натурални такива

Темата за отслабването е болезнена, както за жените, така и за мъжете. Всички знаем и сме изпробвали различни диети, тренировки и усилен стремеж към водене на по-здравословен режим. Разликата в резултатите идва от постоянството, което упражняваме. В следващите редове ще Ви представи виждането на консултанта ни по отслабване:

Как да отслабна – полезни навици

Няма да Ви даваме съвети каква диета да приложите или колко често да тренирате. Ще Ви разкрия няколко хитрини, за това как да се задържим във форма и как да възвърнем  килограмите си. Те по-скоро са навици, които следва да си изградим постепенно, така че да не напълняваме. Ето ги и тях:

  1. Когато излизате на вън, на ресторант или кафене, си поръчвайте вода, вместо газирани и силно подсладени напитки
  2. Избягвайте консумирането на сладкиши между храненията или вечер пред телевизора. По този начин ще ограничите захарта, а още по-добре би било да я изключите изцяло от менюто си – пробвайте и сутрешното кафе без захар
  3. Когато имате чувство за глад, хапете си сурови ядки или един плод
  4. Консумирайте повече жива храна (салати), вместо пакетирана такава
  5. Движете се повече. Разходките из парковете са чудесен начин за разпускане. Съчетайте полезното с приятното като увеличавате броя на изминатите крачките. Уикендите може да си направите и по-големи и дълги разходки, извън шумотевицата на големия град, като изберете излет сред природата
  6. Закусвайте стабилно – не случайно е казано „закуската е най-важната храна през деня”. Ще имате достатъчно енергия преди обяд и няма да се нахвърлите на първата „боклукчава” храна, която Ви попадне
  7. Премахнете от менюто си мазните салати и сосове, ограничете хляба и тестото
  8. Вечерята правете между 18:00 и 19:00 часа. След 20:00 ч не се хранете!
  9. Създайте си режим, в който да имате 3 основни хранения (закуска, обяд и вечеря) и до две по-междини хранения. Например в 10:00ч втора закуска с ядки или плод и в 16:00 – 17:00 часа – енергийно блокче примерно
  10. Алкохол – любимата напитка за късните часове, забава с приятели или отпускане след тежкия работен ден. Искате ли да отслабнете – намалете или нацяло спрете алкохола. Той е пълен със захар и не е полезен за тялото Ви

Изпробвайте някой от тези предложения и се насладете на отслабването. Така няма да се притеснявате как ще отслабнете бързо.  Няма да се стресирате излишно със спазване на тежки режими и йо-йо ефект след това!